Over het chalet

Het mooie, ruime chalet is gelegen in het rustige chaletpark Reewold. De zonnige omsloten tuin zorgt voor veel privacy. Het chalet is gunstig gelegen ten opzichte van de zon. Wanneer de zon schijnt zal er altijd zon in de tuin vallen, maar er zullen ook altijd voldoende schaduwplekken te vinden zijn. Deze prachtige plek op de Veluwe biedt een ruime keus aan fiets- en wandelmogelijkheden. Vooral tijdens schemering is een ontmoeting met wild zeker niet uitgesloten. Voor de rustzoeker een aanrader!

De ruimte

Chalet met ruime woonkamer, keuken van alle gemakken voorzien (o.a. combimagnetron, koelkast met vriesvak), 2 slaapkamers (één tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden, met de mogelijkheid van een extra eenpersoonsbed), badkamer met douche, wastafel en wasmachine en een apart toilet. Het chalet heeft aan de voorkant een mooie tuin met een vijver, een grasveldje en een ruim terras. De tuin is omringt door een hoge heg met aan de voorkant een nieuw hek. Als u de tuin in loopt, staat er een schuur met hierin o.a. een droger.

Het chalet is ideaal voor gezinnen of voor mensen die heerlijk van de rust willen genieten! Het chalet wordt voor en na bewoning schoon gemaakt en de bedden zijn bij aankomst opgemaakt. Linnen en alle andere benodigdheden zijn aanwezig. Gebruik van eigen linnen- en badgoed behoort tot de mogelijkheden en leidt tot een teruggave van 10 euro per boeking.

Interactie met gasten

Ik ben niet op het park aanwezig. Gasten genieten 100% privacy. Tijdens het verblijf ben ik wel telefonisch bereikbaar. (zo nodig ook in de nacht)
Mocht dit nodig zijn, dan kan ik iemand op het park inschakelen om hulp te bieden.

Andere dingen waar je op moet letten

Lees zorgvuldig de informatie die per mail toegezonden wordt!